MORsom Træning Event 31.8.21 (1)

MORsom Trænings- / Slyngevejledningsevent

Sidste event var en succes! Og derfor har Christina fra Carry Your World og jeg besluttet, at vi vil gøre det igen:
Dette event er for dig som 1. har lyst til at træne udendørs sammen med andre mødre m/u din baby, og 2. har lyst til at høre mere om at bære din baby eller få vejledning til indstilling af bæreseler.

🤸‍♀️💦 TRÆNINGEN
Eventet starter med 45 min. almindelig MORsom Træning, hvor vi både får pulsen op, styrket mor-kroppen og får afspændt de ømme muller.

☀️🤱 SLYNGEVEJLEDNINGEN
Herefter får Christina ordet. Hun giver en kort instruktion til babybæring med fokus på sikkerhed, ergonomi og komfort, og I kan stille spørgsmål og få tips og tricks til indstilling af bæreseler m.v.
Christina Grøndahl er slyngevejleder, kropsterapeut, mor til Storm og iværksætter (Carry Your World). Der bliver mulighed for 'hands on guidning' samt at se eller prøve forskellige typer af bæreredskaber. Medbring gerne eget bæreredskab. Christina tager også et udvalg af vikler m.m. med som inspiration (de er ikke til salg).

💁‍♀️ TILMELDING
Du tilmelder dig eventet ved at betale 50 kr. på MobilePay til 357778 (Birgitte Riddersholm) senest dagen før kl. 21.
Ved evt. aflysning, tilbagebetales alle tilmelder.

🏰 MØDESTED: Vi mødes som altid foran Sorgenfri Slot, kl. 10:00.

Del gerne med din mødregruppe. Og skriv, hvis du har spørgsmål om eventen, træningen eller til Christina, som hun kan svare på til eventen: kontakt@birgitteriddersholm.dk / 61670852

Location

Link